Nämen, nu KÖR vi!

Oj, som jag ser fram emot att somna i soffan ikväll. Eller alltså, det är ju också URTRÅKIGT att ögonen faller ihop klockan tio när det ÄNTLIGEN blivit fredag! Vill ju njuta av denna högtidsstund. Men ikväll, efter den här veckan, finns det ingen chans att jag är en kul samtalspartner i soffan till Johan. Eller om han kommer somna först? Vet (tror, vi har inte hunnit prata) att han också haft en hyfsat intensiv vecka…

5a1a0334.jpg

Imorgon bitti är det tidig uppstigning igen. Emilia och jag ska filma en galet spännande grej för Säker stil och enda dagen när hela teamet på fem personer och vi kunde var en lördag. Oh well, det är en väldigt kul grej och sånt är livet som entreprenör, inget att sucka över. Call time klockan 07.00, så jag borde redan ikväll koordinera outfits, tvätta håret och lägga fram allt för att vara förberedd, så att jag inte behöver ställa klockan på 05.30…

På söndag kör jag Nyhetsmorgon för att gå igenom snackisarna inför måndagens stora Nobelfirande, sedan är jag med igen på tisdag och recenserar då alla kvällens klänningar. Nej, nu ska vi jobba klart det sista här. Emilia sitter mitt emot mig och knattrar på datorn för glatta livet, vi har haft möte ute på Hotel Skeppsholmen. Snart cykla hemåt i mörkret och hämta upp dottern på vägen hem, som lekt hos en kompis.

OCH sen ska vi förstås hem och heja på Khadiato i “Idol”-finalen… Hoppas att ni alla därute har en riktigt mysig fredagskväll som hägrar. Kommentera gärna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.