Mina böcker

Säker stil” (Bonnier Fakta, 2015)
Guiden till den perfekta garderoben, skriven tillsammans med Emilia de Poret.

Fest med systrarna von Sydow” (Massolit, 2013)
Kompletta menyer för student, dop, bröllop, kafferep och födelsedagsfest. Du får också hjälp med planeringen, att beräkna portioner, smarta bufféer som går att förbereda kvällen innan så att (kanske viktigast!) du själv inte behöver tillbringa halva festen i köket…

“Ebbas gravidbok – den enda guiden du behöver” (Bonnier, 2013)
En gravidbok som guidar alla mammor – och blivande mammor – bland tips, råd och idéer från experter, proffs och alldeles vanliga mammor. Hur stillar jag gravidsuget? När ska jag berätta, tidigt eller sent? Vilken olja är bäst för magen? Hur fixar jag en vinnande gravidgarderob? Hur påverkas förhållande, kärleken och ekonomin?  Denna livsstilsguide ger också utrymme för mamman att fylla i egna tankar under dessa unika nio månader, när livet förvandlas till en känslomässig bergodalbana av förväntan, frågetecken och ett enormt behov av tips och råd. Ett måste för alla blivande mammor – garanterat fritt från pekpinnar!

“Sommar med systrarna von Sydow” (Forma / Ica, 2012)
Den enda bok du behöver för sommarens fester och högtider. Mer fest – mindre stress, är vårt motto i denna personliga, färgsprakande sommarbok fylld med inspiration och blixtsnabba, supergoda recept som gör dig till en vinnare i köket.

Kungligt snygg” (Bonnier, 2011)
En vacker, informativ bok som bjuder på läsning, inspiration och konkreta tips på hur du bygger upp en välfungerande, elegant och klassisk garderob. “Kungligt snygg” behandlar kunglig modehistoria och porträtterar sju färgstarka, kungliga kvinnor som på ett eller annat sätt fascinerat världen och gjort avtryck.

“Ebbas stil” (Bonnier, 2006) SOLD OUT
“Ebbas stil – guiden till en glammigare garderob” är en handfast modebok som guidar dig till basgarderobens måsten, klädvård, shoppingtips och Ebbas modebudord. Boken är idag slutsåld både i butik och på förlaget.

En reaktion till “Mina böcker

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.