Kungligt komplettering – med Kate!

Nämen herregud, kan ju inte bara bortse från en ljusrosa karamell i kungliga lördagsgodiset (som du hittar HÄR) – som inte kom med! Så, här kommer en kunglig komplettering från England, i form av Kate…

Såhär såg det ut när hertiginnan anlände till finaldagen för männen, i ljusrosa klänning från Beulah London och Liberty-mönstrat munskydd:

…Handväskan var från Joseph och klackarna (så HÖGA!) från Aldo.

Och till damfinalen valde hon tennisgrönt, från favoriten Emilia Wickstead. Snyggt!

Min favorit av dessa två är ABSOLUT den gröna. Smart styling med vita skor, är väl inte bara jag som tänker på linjerna på en grästennisbana i Wimbledon?!

Härligt att se Kate in action, får mig att längta efter att de kungliga kalendrarna kommer igång igen i höst, det får man ju i alla fall hoppas på. Att det blir lite mer som vanligt = liiite fler looks för mig att rapportera om här, till er!

Foto: Steve Paston / TT

KOMMENTERA GÄRNA! Grönt eller rosa, vilken är din favorit?

7 reaktioner till “Kungligt komplettering – med Kate!

 1. Oohh! Den gröna får henne verkligen att lysa! Passar så bra med tennis och hennes hårfärg!

 2. Den gröna! En fråga till dig, vilket är ditt röda favvonagellack? Är på jakt efter ett klassiskt rött med sommarfeeling och har sett att du verkar ha en perfa ton?

 3. Jag har en fråga till dig Ebba eftersom du är expert på kungligheter.
  I går lyssnade jag på Svennis sommarprat. Han sa att han träffat ”det engelska kungaparet”. Man förstod att han avsåg drottning Elisabeth och prins Philip. I mina öron låter det märkligt att säga kungaparet då England inte har någon kung. Om det är fel att säga så vad är då den rätta benämningen på paret. Är det så att det kanske inte finns någon gemensam benämning. Är det samma med benämningen på Viktoria och Daniel. Inte kan man väl säga kronprinssessparet, eller?

 4. Hej!
  I svensk press så är kronprinsessparet (Victoria och Daniel)
  Prinsparet (Carl Filip och Sofia)
  Prinsessparet ( Madeleine och Chris)
  Det är ju då lätt att skilja dem åt i skrift.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.