Kronprinsessans succé!

En gråmulen torsdagsmorgon med hemskt ont i halsen (måtte rösten göra comeback lagom till vår föreläsning ikväll på Kökets hus i Kvänum, jag tror det – jo, nu är den snart på gång tillbaka) och så läser man detta: “Kronprinsessan Victoria och prins Daniel inledde ett tredagars officiellt besök i Bosnien och Hercegovina tillsammans med statsrådet Isabella Lövin…”

Och ser DETTA! Åh, jag kan ju säga att det blir ett underbart maxat Kungligt fredagssgodis imorgon. Se denna succé-look i siden med brett svart läderbälte (och mittbenan, älskar exakt allt!) som en liten “teaser”…

Hurra! Det känns ju extra flott att jag kommer färdigställa hela veckans spaning ikväll på ett slott. Eftersom vi ska bo över på Bjertorps slott ute på Varaslätten. Nej, nu ska jag dricka en stor kopp varmt te här, för att vara snäll mot halsen!

5 reaktioner till “Kronprinsessans succé!

 1. WOW vilken look hon har Viktora, och som hon bär upp den!
  Krya på halsen, vila, te och ingefära! 🙂

 2. Jag har sagt det förut och säger det igen; Synd att hon inte har en frisör med. Det blir ingen bra helhet när håret inte är fixat. Det är aldrig någon variation i hennes frisyr när hon fixar själv, alltid samma knut, i bästa fall med mittbena.

 3. Jättesnyggt!!!
  Är man förvånad???
  Nej, allt klär en skönhet.
  Låter som en skröna, men nej.
  Det är svårt att inte gilla denna tjej,
  Som gillar bra val och gör sin grej.
  Vänligen
  AME

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.