”Jag kan värma pappas sida”

Fint med en frivillig, som snabbt erbjöd sig att ”värma pappas sida” den här veckan när Johan är bortrest på andra sidan jorden. Blir inte fullt så tomt då. Eller inte ett dugg faktiskt, snarare sparkar hela natten lång – men låt gå. För det ÄR underbart mysigt att sova allihop i vårt sovrum. Dottern på madrass på golvet, vid fotändan, och pojkarna och jag i dubbelsängen. Sånt jag njuter av när jag är ensam hemma med barnen.

Så, visst, jag beklagar mig när Johan är borta (på samma sätt har jan såklart rätt att beklaga sig när jag är borta!) MEN, man får inte glömma att det också är rätt mysigt. Väldigt mysigt faktiskt.

Nej, nu ska jag släcka här, några minuter i elva. Det är sån lyx för mig att ligga nedbäddad såhär dags! Måtte nu allihop sova natten igenom… DET är ändå den allra största lyxen: En full, god natts sömn. Mmmm.

5 reaktioner till “”Jag kan värma pappas sida”

 1. Äntligen beskriver Ebba verkligheten bakom den falska influencer-fasaden.
  Madrass på golvet och tomt kylskåp på Östermalm. Dolt bakom en genomskinlig affilate-fasad.
  Hoppas att Johan hittar ett jobb…..

 2. Men alldeles underbart, Ebba! Hos oss har vi också gjort en grej över när pappan flänger och far. Madrass in från garaget. Minstingen i mitten (förvisso inget nytt, för han kommer in mer eller mindre varje natt) och de två äldsta turas om att sova på pappas plats respektive madrass. De har dessutom stenkoll på vems tur det är! Då är det kass nattsömn för min del som ska in på den lodräta raden! 😉 men det är ändå ljuvligt! Vår äldsta fina pojke, snart stor, jag bara njuter av varje gång han vill hänga med på detta. I morgon är det dags för pappans första resa för hösten, vi andra längtar lite 😉

  Önskar dig en fin dag
  kramar från Skåne

 3. Hej Ebba! Hoppas du fick en god natts sömm, och får en lyckosam dag!Bamsekram❣️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.