Hur kunde jag glömma?

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

Men stoppa pressarna – jag glömde Mary! Vi måste spana in midnattsblå glittrande aftonklänning från representationsmiddagen. Så fin! Ja, hon har ju figuren också men alltså wow… Och exakt DÄR blev jag också sugen på något glittrande i vinter. Den här Gina Tricot-kjolen hade uppdaterat min partygarderob perfekt.

sdltd4c449c_normalpreview.jpg

Hade jag varit gravid hade jag klickat hem H&M:s kjol. Gina Tricot fick precis en en hellång paljettklänning i guld, önskar att den kom i svart? Eller att den här perfekta i mörkblått var liiite längre…

sdltd4c44c2_normalpreview.jpg

Även svägerskan Marie valde glittrande i köpenhamnsnatten, som en svart stjärnbeströdd himmel. Anar dock liiite trist skor under, eller?

sdltd4c44aa_normalpreview.jpg

Foto: Martin Sylvest / TT. Nej, nu ska jag köra igång den här dagen. Ge barnen frukost och få iväg pojkarna till förskolan, Johan åkte med tidigt tåg imorse innan nån var vaken. Ska vara med i P4 Extra i eftermiddag, dottern har studiedag (idag och imorgon!) och jag har en lång to do att börja beta av. Som är lång men väldigt kul. Here we go, ny vecka, nu ser vi till att det blir en BRA sådan!

4 reaktioner till “Hur kunde jag glömma?

  1. Måste du kommentera hennes figur? Hur ska vi få bort kroppshetsen om vi inte slutar kommentera varandras kroppar?

  2. Hanna: Det må fortsatt være lov å kommentere, på en hyggelig måte at noen er flott. Man bør heller la være å kommentere om man mener noe negativt. Vi blir et fattigere samfunn dersom vi ikke kan snakke pent om hverandre en gang….

    1. Det hade väl räckt att säga som Ebba skriver. Åh så fin den är, och wow utan att för den skull nämna hennes figur. Klart vi kan säga att någon är snygg och fin men vi kan väl göra det utan att nämna figur eller kroppsstorlek?

      1. Jeg har selv blitt en ganske så trinn dame etter hvert, men føler meg ikke støtt av at andre fremholdes som flotte. Men du har rett. Man MÅ ikke påpeke det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.