Hejdå Stockholm, hej Göteborg!

Drar runt här hemma med blött hår, just läst Harry Potter för dottern. Packar väskan inför tidig uppstigning imorgon, ska resa till Göteborg för en späckad och rolig heldag. Givetvis tajmade det med att Johan behövde ta 06-tåget till Morgongåva (han jobbar där nån dag i veckan). Puh. Men min svärmor räddade läget och kommer hit tidigt imorgon bitti. Hurra för henne!

Emilia och jag reser ner tillsammans med Ida, som jobbar med oss med Säker stil. Första stopp är KappAhls huvudkontor i Mölndal. Hoppas också hinna med en liiiten sväng i stan, kanske en snabb kaffe någonstans på eftermiddagen. Har inte ens kollat vädret men förutsätter vårsol och tar med solglasögon.

Japp, imorgon bitti behöver jag en kaffe misstänker jag. Minst en. Bilden här är från plåtningen vi gjorde häromdagen när vi gick kaffeskola med Nespresso (som är partner i Säker stil-podden). Nej, nu ska jag lägga mig här. Eller har det kommit ett nytt avsnitt av Homeland…..

KOMMENTERA!

10 reaktioner till “Hejdå Stockholm, hej Göteborg!

 1. Då jag numera bor i Melbourne hade jag HELT missat att Homeland börjat igen, tills du skrev blogginlägget om det. Tacktacktack för det hehe. Även tack för dina alltid fenomenala serietips; Outlander, Call the Midwife osv har jag hittat tack vare dig. Kramar!

 2. Hej!

  Du inspirerar mig i många lägen och jag förundras över hur du får ihop allt (även om du säger i podden
  att vänner inte prioriteras osv).

  Men jag har funderat ganska mycket på detta med Ernst, det känns som att han ofta är med dig och sällan är med Johan, tex om ni båda ska göra något viktigt så är det du som alltid tar med Ernst till ditt arbete/får vara vaken hela natten så det påverkar din arbetsdag. Beror detta på något speciellt eller tar Johan också ett stort ansvar för Ernst under sin arbetstid också bara att detta inte syns utåt för att han inte har sociala medier på samma sätt? Vet att detta är en mer personlig fråga, men hade varit väldigt intressant om ni diskuterade det i podden/skrev ett inlägg.

  Ha en fin dag!

  1. Ebba är sin egen och har sånt typ av jobb där det är lätt att ta med bebis. Tror inte hon tagit ut särskilt många föräldradagar faktiskt 🙂

   1. Och Johan har nog också varit vaken när Ebba varit vaken på natten. 🙂

  2. Men alltså, Johan har kanske inte ett jobb där man Jan ta med sig ett barn? I vår familj är det tvärtom, min man kan till nöds ta med ett barn in till jobbet ett par timmar eller jobba delvis hemifrån medan jag absolut inte kan göra det samma (en vild unge på operationssalen eller ronden skulle säkert liva upp det men är högst förbjudet…).

 3. Så kul att våga kornblått, en komplett motsats till de pudriga pastellerna eller svart som du också passar så bra i. Slutet av 80-talet hade jag en kornblå klänning till en födelsedagsfest. Sedan har jag inte vågat färgen igen. Men minns klänningen nu. Jättesnygg bildkomposition! Hälsningar från en som nyligen flyttat från Stockholm lite närmare hemorten och nära Göteborg. Därför uppskattar jag då och då att läsa om vad som händer i den Kungliga huvudstaden. Vill gärna se inspirerande bilder och lite mer spontant gatumode vore kul. Det får gärna vara inslag med hållbart mode, både nytt och kanske mixat med något bra vintage ibland? Gillar din tanke att kläderna ska hålla och kännas snygga länge. Det är ju superviktigt. Försöker verkligen leva efter det.

 4. Det skulle vara roligt att få veta i ett blogginlägg hur det gick med din garderobsrensning. Om allt från vilka galgar du valde till lite tips som gör rensningen lättare och kanske roligare. Och på bra struktur i garderoben. 🙂

 5. Jag har precis köpt den svarta pennkjolen från By Malene Birger som du tipsade om i bloggen! Jag undrar hur du skulle stylat den nu till våren? (alltså säg 10-15 grader ute). Tunna strumpbyxor?Färg?Skor till?
  Tacksam för tips!!!

 6. Hej!!!

  Kan du i te berätta om femkampen!?

  Min dotter fyller 7 nästa vecka och hag behöver verkligen tips på femkamp-aktiviteter!!!

  mvh
  Emilia

 7. Åh Ebba, din klädsel ser precis ut som jag gjorde 2003, och det räknar jag som tiden då jag var som allra snyggast (hittills!) Jag försöker hitta tillbaka till den stilen men har svårt att hitta kläderna. Loppisarnas utbud är inte i närheten av de guldgruvor de var för 15 år sen och i affärer tycker jag bara att jag hittar säckigt oversize,svart-vitt-beige eller tonårsrockigt. Men denna outfit, VAR har du hittat dessa fantastiska plagg?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.