Den magiska medicinen

Som jag behövde den magiska medicinen: SÖMN. En god natts sömn. Eller, nä, gärna flera nätter på raken. Så nära till hands kan man tycka, så enkelt. Men ändå inte. Det första jag tummar på. Och det jag behöver som allra mest, när jag tummar på det. Sömn och träning, alltid det som åker ner på livslistan när det kör ihop sig.

Hur som helst. Jag har nu sovit så gott, varenda natt, i en hel vecka. Det känns så bra. Halleluja! Ja, okej, en natt hostade Ernst något hemskt och jag låg som en fiolsträng eftersom oron kommer krypande men… Det gick bra. Så skönt. Så nu blundar jag för den där förkylningen som kom igår och tänker njuta av att känna mig ikapp med sömnen.

Idag blev det en rejäl rivstart och det kändes bra! Först måndagsmöte med mitt bolag och de projekt vi har på gång där, sedan direkt vidare till Säker stils veckomöte för att gå igenom status på pågående projekt. Emilia och jag hann också med en avstämning – och jag knäppte en selfie i novembersolen!

Sedan cyklade jag vidare till ett spännande och bra kundmöte på mitt kontor för att diskutera 2020. Därefter fick jag checka ut för att kurera mig, kände mig akut helt frusen och sänkt – men konstigt nog ändå helt okej, eftersom jag är UTSÖVD. Ikväll är planen att lägga mig i tid, sova gott och förhoppningsvis vakna piggare imorgon! Huuur mycket jag än vill se första avsnittet av detta, så får det faktiskt vänta…

En reaktion till “Den magiska medicinen

  1. Härligt det där med sömn. Men du, det var andra avsnittet igår! 🙂 Hann inte se hela pga stökande barn, men finns väl på play tänker jag.
    Ha det bra!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.