Site icon Ebba Kleberg von Sydow se

Hur kunde jag glömma?

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

Men stoppa pressarna – jag glömde Mary! Vi måste spana in midnattsblå glittrande aftonklänning från representationsmiddagen. Så fin! Ja, hon har ju figuren också men alltså wow… Och exakt DÄR blev jag också sugen på något glittrande i vinter. Den här Gina Tricot-kjolen hade uppdaterat min partygarderob perfekt.

Hade jag varit gravid hade jag klickat hem H&M:s kjol. Gina Tricot fick precis en en hellång paljettklänning i guld, önskar att den kom i svart? Eller att den här perfekta i mörkblått var liiite längre…

Även svägerskan Marie valde glittrande i köpenhamnsnatten, som en svart stjärnbeströdd himmel. Anar dock liiite trist skor under, eller?

Foto: Martin Sylvest / TT. Nej, nu ska jag köra igång den här dagen. Ge barnen frukost och få iväg pojkarna till förskolan, Johan åkte med tidigt tåg imorse innan nån var vaken. Ska vara med i P4 Extra i eftermiddag, dottern har studiedag (idag och imorgon!) och jag har en lång to do att börja beta av. Som är lång men väldigt kul. Here we go, ny vecka, nu ser vi till att det blir en BRA sådan!

Exit mobile version