Site icon Ebba Kleberg von Sydow se

Göteborgsplaner

/ Innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Hej soliga höstlördag. Vid den här tiden om en vecka är jag hemma i Göteborg! Äntligen dags för Bokmässa igen! Å ena sidan: Önskar att Emilia och jag var där med vår tredje ”Säker stil”-bok. För nu börjar vi landa i ett behov, en riktigt bra idé som jag längtar efter att hugga tag i…

Här, när Alice J fångade oss på bild inne på mässan när vi släppte ”101 stiltips”, vår andra bok. Otroligt stolt över den, tycker ju själv att den är så användbar. Bläddrar i den för att bli inspirerad när jag behöver en IDÉ, vilket man ju behöver då och då. Eller ganska ofta? Just nu är den på 50% rabatt på Adlibris, skynda klicka hem här.

Men åter till Bokmässan. I år är jag inte där med en egen bok – för en gångs skull. Har släppt en (eller fler!) böcker om året i över fem år nu. Men nu är jag inne i en skrivfas, jobbar med vår kommande kokbok, Säker stil-planer och en hemlig drömidé som jag skissar på.

I år åker jag ner som moderator, jag ska hålla i seminarier inne på Bokmässan. Ska också läsa sagor (!) högt ur den här härliga boken. Intervjua författare och prata om nya böcker, som till exempel den här stilduon som snart släpper bok. Jag trivs precis lika bra på ”den sidan”, som i att vara där som författare.

Jag åker ner till Göteborg redan på torsdag, stannar till söndag. Alla tre barnen åker också med och vi bor hemma hos mamma och pappa, så det blir full fart. Ska försöka klämma in Liseberg också, barnen har inte varit där och är mycket laddade…

Det allra bästa med Bokmässan? Att strosa runt och få idéer och bara fylla på med inspiration och förundras över alla böcker som skrivs. Och tänka att det måste ju gå att få till en egen, om vad jag lärt mig – och inte alls lärt mig – i livet hittills.

Kommentera gärna!

Exit mobile version