Site icon Ebba Kleberg von Sydow se

Stilsäkra göteborgare

Gomorron torsdag. Bjuder på en bild från i förrgår, när solen strålande över Stockholm. Idag regngrått. Tidig uppstigning imorse, tassade upp före klockan sex och bara den lättväckta dottern vaknade. Blev en mysig morgonstund, vi pratade om skolan och körde några mattetal! Jo, jag är kanske en liiite hetsig mamma men det var på hennes initiativ. De har börjat med gångertabellen och jag tycker ju att det är rätt skoj… Så vi körde på.

Nu är vi på väg mot Göteborg – Emilia, vår projektledare Camilla och jag. Senare idag ska vi ha inspirationskväll för 100 stilsäkra gäster. Det ska bli superkul, alltid roligt att komma iväg och träffa de som lyssnar på podden, följer och löser. Hinner dessutom träffa mamma en kortis! Mamma och jag gjorde för övrigt ett roligt uppdrag ihop nyligen, ska visa er mer snart. Fick lite mersmak – och en bokidé… Vi får se vad det leder till.

Sen hinner vi med sista tåget hem ikväll. Vi är framme vid midnatt men det är det värt. Inte minst för att jag imorgon bitti ska spela första fredagstennisen med opererade foten. Ska bli härligt men också innerligt sorgligt, eftersom vi har en tom plats på banan.

Hoppas att ni alla får en fin torsdag!

Exit mobile version