Site icon Ebba Kleberg von Sydow se

Precis vad vi behövde (och en extra julklapp!)

Onsdag. Är det ONSDAG idag?! Ja, utan var i sig Måndagsrapporten (borde i och för sig skriva en, för att få lite ordning i huvudet men nej, njuter faktiskt av att låta dagarna flyta på) eller väckarklocka så sa jag till Johan imorse att, oj, som vi alla ändå kommit ner i varv. En lång vecka härnere i lugnet, i vårt älskade hus med trädgård, var som balsam för kroppen, själen och oss allihop, från topp till tå. Promenader, prat, frisk luft, tjat om läsning, tv, lite för mycket godis, paddor och 1000-bitarspussel (med sååå mycket flaggor, gah!) i en härligt salig blandning.

Imorgon är det nyårsafton och jag öppnade kylen och funderade på vad som går att svänga ihop. Nånting blir det, det blir säkert bra! Den här totala icke-stressen över middagar denna jul är VERKLIGEN något jag tar med mig från 2020. Oj, så skönt!

Just det, vi bjuder också på en extra julklapp från Säker stil, i form av en maxad FRÅGEPODD! Det var många som önskade det, så Emilia och jag öppnade frågelådan och öste upp ett gäng frågor och svar. Hoppas att ni gillar! Och tack alla ni därute som frågar, peppar och kommenterar om podden, i Säker stil-gruppen och här i bloggen. Det är ju tack vare dig, er, som vi kan driva hela projektet Säker stil framåt och hjälp, så mycket roligt vi har planerat inför 2021. Allt med målet att bjuda er därute på inspiration, tips och garderobspepp! Alla är välkomna, som alltid!

KOMMENTERA GÄRNA!

Exit mobile version