Måndagsrapporten – hallå, var är den?!

/ Innehåller reklam och reklamlänkar /

MÅNDAG: Hallå! Hallå?! Våren, var är du? Jag sitter nu och ser snöflingorna singla nedför rutan utanför, eller blåsa snett rättare sagt. Har plöjt igenom måndagsmorgonens digitala möten med teamet, såväl Säker stil och mitt lilla gäng. Kul punkter på ”att göra”-listorna, en riktigt rolig idé på Säker stil-mötet och Elin var med oss också idag. Skoj! Stjärnan Elin Fyhrlund är den nyaste i Säker stil-gänget som bland annat jobbar med Säker stil-gruppen. Det är onekligen märkligt i dessa tider att ha en ny person i gänget – men som vi nästan bara träffar digitalt. Det nya normala, antar jag, eller vad tror ni?

Måndagen började också riktigt bra med en mysig biltur till skolan. Barnen tar oftast bussen ut men idag körde jag dem. Pratade om veckan, läxor och livet och fnissade åt något som jag nu inte kommer ihåg. Kan det ha varit att min ljudbok gick på, och att jag lyssnar på dubbel hastighet? Haha, kanske. Hur som helst. Fick sådana barndomsminnen av de där trevliga stunderna i bilen, när pappa eller pappa körde eller hämtade.

Apropå ljudbok, så ska jag ikväll sända LIVE med Erik Engelv, som nyligen debuterade med boken ”Jag är inte död”. Erik Engelv tvingades lämna Jehovas vittnen – och därmed sin familj – för att han inte ville dölja att han är gay. Ikväll 21.00 sänder Erik och jag ett LIVE-samtal, ska bli himla spännande!

TISDAG: En podd-dag som heter duga, den börjar med att Emilia och jag ska medverka i en annan podd… Vet inte om jag får berätta vilken?! Hur som helst, det ska bli spännande och ÄNTLIGEN blir det av. Så mycket kan jag nog säga. Sedan ska jag tillbaka till tandläkaren, puh, min tandställning, eller tandreglering, är en story för sig. Tar det nån annan gång?!

På eftermiddagen ska Emilia och jag jobba, skriva, planera och podda och på kvällen 21.00 är det Säker stil-LIVE! Pricka in i kalendern vetja, det blir urtrevligt, direkt från Emilias kontor. Lite som gammal hederlig tablå-tv liksom.

ONSDAG: Skrivardag. JIPPIE! Jag längtar! Jag har så himla mycket jag längtar efter att ta tag i… Och skriva på. Herregud, en dag räcker givetvis inte långt. Men ändå. Det räcker för något. Måste definitivt göra en lista, annars kommer den här dagen bara gå. På kvällen är det Workshop med fantastiska Rim Jawad Wiklander hos Bookbinders på Karlavägen, mycket spänd på detta. Jag troooor kanske fortfarande att det går att anmäla sig här?! Då får du samtidigt ett erbjudande med 20% (begränsat, så länge lagret räcker) på den underbara Brush Lettering-boken, som äntligen gör all ALLA kan lära sig grunderna och få vackrare handstil… Är så himla stolt över detta projekt, som jag varit med och hejat på från start. Hurra!

TORSDAG: Ja, vad som än händer denna mötes-spckade torsdag så ska jag INTE missa ute-träningen med Julia i Humlegården 17.30. Haka på du också om du bor i stan! Man swishar en hundralapp på plats, alla är välkomna. Sådan träning älskar jag. Alla ska med!

FREDAG: Är man ledig på fredag? Inte riktigt va? Men den ser lovande lugn ut i kalendern. Skönt. Det är ju faktiskt Valborgsmässoafton och… Det känns ju ALLTID lika konstigt. Efter alla dessa år. Att inte fira det som vi gjorde när jag var liten, hemma i Göteborg. Cortegen. Trädgårdsföreningen. Mösspåtagning. Orkestermusik. Vårtal. Och vårsånger. Kanske kan vi ändå komma iväg till Skansen?! Annars får jag spela studentsångare på högsta hemma hela kvällen, haha.

Hurras såklart också för kungen som fyller år denna dag. Får fira honom med ett extra härligt kungligt fredagsgodis här i bloggen helt enkelt!

LÖRDAG OCH SÖNDAG: Ljuvligt lugn helg! Masked Singer! Tacos! Lördagsgodis! Träning lördag eftermiddag 16.00 och söndag morgon 10.00 inbokat, som alltid. No mercy. Och vågar man hoppas på att det VÄNDER så att man kan vårnjuta av cykeltur till Djurgården och kanske till och med en picknick på det?! Ja, det vågar man såklart.