Magiskt bra ögonbrynspenna + DEN DÄR skuggpennan?

/ Innehåller affiliate-länkar och köptips /

Hej från paradiset och rapport kommer – puh, om bagaget som fastnade i Frankfurt och än så länge är… på vift – med en parentes om TVÅ saker jag fått många frågor om på Stories, så jag svarar här helt enkelt:
1. Den flytande, supertunna ögonbryns-pennan från MAC (som finns här hos Lyko). Har själv beställt en, sååå himla BRA! Jag färgar mina bryn regelbundet men eftersom de är lite glesa här och där ändå, så fyller jag på med den här för bästa naturliga looken. Älskar att få sådana här knep från makeupartister som verkligen KAN. Okej, andra tipset…


2. En riktig ”for dummies”-favorit, som jag kallar den. Den grymma mjuka ögonskugge-pennan från Laura Mercier (finns här hos Skin City) som Erica Monteiro använde på mig i IGTV-filmen, där vi tipsar om busenkla makeupen! Färgerna jag har är ”Gilded Gold” och ”Burnished Bronze”, som går fint ihop att mixa. Mjuk, lätt att ”sota” med, sitter sedan där den ska hela dagen. Kolla annars också in den här från MAC, då i färgen Teddy, liknande produkt liksom. Men som sagt, Laura Mercier är suverän!

3 reaktioner till “Magiskt bra ögonbrynspenna + DEN DÄR skuggpennan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s