Tweedjackan på i London (och Johan fotar)

Yes, inlägget innehåller affiliate-länk (alltså reklamlänkar till butiker) eftersom jag fått så många frågor om min jacka – min ”tweed pea coat” – och den är verkligen värd att tipsas om! Kommer från ARKET och är sydd i underbart fin, tjock tweed med bra värmande foder…

Här tvingade jag Johan att knäppa en bild på mig, när vi tog en promenad runt 10 Downing Street och motsvarande hovstallet. Eller nä, nu är jag inte helt ärlig, jag behöver inte tvinga honom. Men jag behöver stoppa hans annars rätt höga promenad-tempo, be honom snällt och sen gör han så gott han kan, haha. Vad tycks, får bilden godkänt?!

Underbar blå bort, åh alla dessa vackra portar i London. Men, åter till jackan då. Perfekt innan den här jackan är det enda man kan ha för att ha stilen och värmen i behåll.

Nu beger vi oss hemåt. Längtar ihjäl mig efter att krama barnen, som haft världens roligaste helg med mormor. Bakat gröt-bröd, gjort utflykter, lekt med lillkusin Wille och hittat på kul grejer med mormor. Känner mig själv väldigt laddad med inspiration till Bookbinders – men också idéer och energi inför att producera massvis med kul material. Som jag ser fram emot att bjuda er på under veckorna som kommer!

En reaktion till “Tweedjackan på i London (och Johan fotar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s