Kungligt rosa oktober

Åh, jag måste också fylla på gårdagens blå spaning men detta…

Blev så GLAD av att de kronprinsessan i härligt helrosa, på väg för att besöka Karolinska Universitetssjukhuset Solna och Cancerfonden. Glöm inte att skaffa Rosa bandet om du inte redan gjort det!

9 reaktioner till “Kungligt rosa oktober

 1. För min del så blev jag förtjust i kronprinsessan Victorias blåvita jacka! Så till en helt annan sak! Svar till Jeanette under bloggen gästföreläsningar. Universitet och högskolor strävar efter större öppenhet moy samhället med bl a öppna föreläsningar. Ebbas föreläsning på Hlk är en sådan! Dessvärre är föreläningen redan i morgon! Gå in på ju.se ( jönköpings univerditet) och ta reda på plats och tid! Mvh Brita

  Gilla

 2. Sedan Internationella Bröstcancerdagen som äger rum den 1:a oktober bär jag Rosa Bandet, det gör jag under hela oktober. Jag bär det för alla cancerdrabbade och för forskningen!

  Gilla

 3. Så snygg kostym! Har byxorna i mörkblått och de är favoriter i garderoben. Ångrar att jag inte köpte kavajen också!

  Gilla

  1. Hej Ebba, Kan vi inte fortsätta prata om kungafamiljens yngsta generation. Kungliga har ju inga efternamn utan tillhör en ätt, men hur fungerar det för barnen nu? De tillhör ej kungl. huset och har inga H.K.H-titlar. Heter de då Alexander Bernadotte och Leonore O’Neill (alt Bernadotte)? Mer formellt: Prins Alexander, herr Bernadotte och Prinsessan Leonore, frk O’Neill (alt Bernadotte). Likt Prinsessan Christina, fru Magnuson.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s