En viktig, vacker och rosa bukett

/ Betalt samarbete med @interflora_ab #interflora #tillsammansmotcancer /

Oktober närmar sig. Månaden när löven blir gula och hela Sverige färgas rosa med hjälp av det fantastiska engagemang för att samla in pengar till svensk cancerforskning. Målet? Att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer. Med anledning av detta är jag är himla stolt över idag att få berätta om Interfloras rosa Blommogram.

Det finns många fina initiativ under internationella cancermånaden och jag tänker att alla kan vi göra något. Varenda krona är viktig, när det gäller att samla in pengar till Cancerfondens livsviktiga arbete.

Själv ska jag skicka många rosa Blommogram. Jag börjar med ett till min mamma i Göteborg. Det är hon mer än väl värd, med tanke på allt hon hjälpt mig med de senaste veckorna. Panikutryckningar, hjälp med barnen, hjälp med allt. Jag tänker också skicka ett till…

…Min bästis Anna, som är höggravid, jobbar stenhårt in i det sista och ja, nu kanske hon läser detta, så då blir det ingen överraskning? Men åh, hon är verkligen värd ett rosa Blommogram. Det får helt enkelt bli en överraskning VILKET hon får!

Liten, mellan eller stor, vad du än väljer så är det verkligen en gåva kan ge stort hopp. Tycker också att ett rosa Blommogram är ett sådant fint sätt att skicka en tanke, ett tack eller – bara en hälsning. Bara för… Att.

Hur funkar det då? Jo, mellan 27 september och 3 november kan du skicka flera olika rosa Blommogram, där hela 30 kronor per produkt går till Cancerfondens livsviktiga arbete. Titta på alla de underbart fina rosa Blommogrammen här! Årets Rosa Bandet-kampanj har temat ”Tillsammans mot cancer” och syftet är att samla in pengar till forskningen, sprida kunskap om sjukdomen och påverka beslutsfattare i viktiga frågor. Målet är att färre ska drabbas och att fler ska överleva cancer.

Glöm heller inte höstens finaste rosa accessoar: Rosa Bandet. På Interflora.se går det nämligen enkelt att lägga till ett Rosa Band, när du exempelvis skickar eller beställer en blomma. Så bra!

Jag tror för övrigt att det blir den här buketten (”Rosa värme, stor”) till mamma. Med vacker hortensia, i en höstig rosa nyans…

Passa på du också. Gå in här och skicka en gåva som ger stort hopp. Jag som är liiite tidsoptimist och ibland ute i sista minuten blev också väldigt glad över att de levererar samma dag…

Varmt och stort tack till Interflora – och nu håller jag alla tummar för att rekordmycket pengar samlas in till den livsviktiga forskningen.

26 reaktioner till “En viktig, vacker och rosa bukett

 1. Så fint och viktigt inlägg. Jag ska också skicka en bukett till min fantastiska mamma. Hon fyller till och med år imorgon så det blir ju alldeles strålande. Känns så bra att pengar går till cancerfonden! Tack Ebba!

  Gilla

 2. Oh vilken bra grej! Ska genast gå in och beställa en bukett även till min mamma💕 Och sån fin tröja- vart är den ifrån? Verkligen fina bilder!!

  Gilla

 3. Skickat! Till mamma o pappa som hjälpt mig med ALLT möjligt sedan vår lilla son Vilhelm kom till världen för 7 veckor sedan 💜

  Gilla

 4. Så vackra blombuketter, en sådan kan lysa upp en hel vecka.
  Så vacker och sådan glädje att få en bukett, men man kan ju köpa en till sig själv.

  Gilla

 5. Ebbas reklaminslag stör inte mig! Tvärtom har jag nappat på några, som jag är väldigt nöjd med! Tack! De reklaminslag som inte tilltalar mig, hoppar jag helt enkelt över- kräver ingen större viljeakt! Heja Ebba! Du är BRA!🤗

  Gilla

 6. Så viktigt och fint! Min mamma fick bröstcancer för två år sedan och idag är hon frisk. Forskningen är så viktig och jag är så tacksam över den snabba hjälp som mamma fick och att cancern inte hade spridit sig.

  Gillad av 1 person

 7. Snälla Ebba, blockera personen som alltid skriver så vidrigt elaka inlägg! Och polisanmäl för ofredande. Du ska inte behöva stå ut med att hon förstör i kommentarsfältet på din blogg.

  Gilla

 8. Hej Ebba!
  Jag hoppas att du och Johan har en trevlig och avkopplande helg i Italien och att födelsedagsfirandet med goda vänner är glädjefyllt!🌹

  Gilla

 9. Ja, människor har olika intressen. Jag tycker det är intressant att följa Ebbas framgångsrika jobb resa och utveckling! Jag gillar hennes språk, hållningssätt till saker och ting och hennes driv. Hon balanserar bra med sina inlägg mellan familj, vardag och jobb! Fint att få ta del av! Därtill tycks hon trivas och ha roligt med sina jobbåtaganden.Hennes samarbeten och annonslänkar stör mig inte alls. Det som intresserar mig tar jag del av de som inte tilltalar mig är lätta att hoppa över! Jag trivs med att läsa hennes blogg! Ebba har förhoppningvis tiden framför sig. Det ska bli intressant att ta del av vart hennes fortsatta krafter och engagemang för henne! Ebba kommer säkert att intressera forskare i massmedia! Ge upphov till vetenskapliga uppsatser! Jag önskar henne Lycka till!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s