Tröttis på tåget

Tröttis på tåget hemåt Stockholm… Skulle ljuga om jag sa att jag var sååå redo för höst och skolstart – men nu KÖR vi! Det blir bra detta!

Nu ska jag ladda om för ikväll ska Johan och jag på 70-årsfest och träffa många jag inte sett på (väldigt!) länge, ska bli riktigt skoj. Mamma och pappa kom upp till Stockholm nu och passar barnen ikväll. Hoppas att ni alla har en fin lördagskväll!

7 reaktioner till “Tröttis på tåget

 1. Å jag som trodde jag skulle få stöta på dig på Robyn ikväll!! Var via podde jag fick nys om spelningen i vintras.

  Gilla

 2. Gillar att ni väljer tåget och att du lyfter TÅG ! Oslagbart ju. Om de bara går, och är i tid osv.
  Heja!

  Gilla

 3. Är du inte helt redo – var lite snäll mot digsjälv! Man behöver inte KÖRA man kan också ta det lite lugnt i början av hösten, mjukstart, lägga energi på att få in en ny bra rutin, vila lite extra. Allt gott!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s