Perfekta sommarpresenten?

/ Innehåller reklam för egen verksamhet /

Sommarpresent, studenten, mamma eller till midsommar? PASSA PÅ! Nu på måndag 10 juni är jag på plats på mitt kontor, på Nybrogatan 79, hela eftermiddagen, mellan kl 13 – kl 19. Varmt välkommen förbi för att shoppa böcker! Jag bjuder på tilltugg och nåt att dricka. Jag laddar dessutom upp med goodiebags, silkespapper och vackra kort, som du naturligtvis får på köpet…

VAR? Nybrogatan 79 i Stockholm, i min butikslokal i gatuplan
NÄR? Måndag 10 juni, mellan 13 – 19
VAD? Himla trevlig bokshopping på Ebbas kontor!

PS. Hur vackra blir inte våra pannkaksmuffins på tallrikarna från Rörstrand? Åh, jag längtar till vårt blåvita porslin Falsterbo när jag ser detta…

4 reaktioner till “Perfekta sommarpresenten?

  1. Eller varför inte ge till fröken i skolan/förskolan? Eller en kollega.

    Själv har jag köpt 2 böcker (bli inte förvånad om jag kommer förbi och köper fler, till presenter) och den är så bra! (Särskilt när man som jag gillar när det både blir supersmarrigt och är enkelt att göra). Min andra bok blev en uppskattad morsdagspresent. 🙂

    Hoppas att det går framåt med din fot. (Jag har varit dålig på att kommentera här, men jag har hållt tummarna för dig och din fot!).

    Mvh Sara

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s