Det konstigaste jag ätit

Det konstigaste jag ätit? Champagne eller kombucha? Vad måste ALLTID finnas i kylen? Och vilken del av menyn ÄR egentligen mest intressant: förrätten, huvudrätten eller efterrätten? Detta och andra heta potäter (hmm, det var inte igår jag använde det uttrycket – men får duga…) avslöjar jag i fredagsintervjun hos fina nystartade Northforkstories!

En reaktion till “Det konstigaste jag ätit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s