Dreamteam

Åh, läste just hos Emilia som skrev fina ord om vårt dreamteam! Jag kan bara instämma. Det har varit en tuff vår detta, på flera sätt – men är enormt glad över att ha så många suveräna kvinnor i min närhet, om dagarna.

Nu ska jag iväg på ett stort, spännande jobb, schemat är inte nådigt nu. Såklart också eftersom det drar ihop sig till fotoperationen, usch… Jaja, det är ju bara ett faktum att den måste göras. Men inte ens en optimist som jag kan säga att jag är särskilt peppad. Suck.

2 reaktioner till “Dreamteam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s