GW, Nyhetsmorgon och en härlig söndag

Alltså, vilken förmiddag det blev! Vi ville aldrig att det skulle ta slut, när vi väl var igång. Det var så fantastiskt kul att laga mat i direktsändning tillsammans med min kära klippa till mamma. Här står vi, lite lätt svettiga, över-peppade och glada, med fullt ös i köket – men tog en paus för att heja på gamla kompisen Leif GW, som vi känner sen många år sen i Göteborg. Jag gick även i samma klass som hans dotter, så det var skoj att ses – och han var glatt förvånad över att se oss i köket!

Detta är ju vår fjärde kokbok MEN premiär för detta, alltså att laga mat i tv. Måtte det bli fler gånger, för vi hade så himla roligt, från början till slut. Hoppas också att vi kunde inspirera till det enkla, goda som garanterat funkar, med några av recepten från nya boken.

6 reaktioner till “GW, Nyhetsmorgon och en härlig söndag

  1. Har precis gjort och ätit er Zucchinisallad och Shakshuka. Såååå gott och så enkelt att göra. Dessa recept blir favoriter framöver. Nu är jag sugen på att göra Vallmokakan.

    Gilla

  2. Kunde inte se intervjun med dig och din mamma. Tv4 har inte lagt ut något klipp. Kan du göra det eller påminna tv 4 att publicera?

    Gilla

  3. Du var grym som vanligt=). Men också så imponerad av din mamma som var så lugn och pedagogisk trots att hon, gissar jag, ej varit så mycket i tv. Samtidigt som ni skulle laga mat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s