Bokklubben, vad hände då?

/ Inlägget innehåller affiliate-länk /

Hej kära ni som underbart nog frågat om ”Ebbas bokklubb”! Jag har haft galet tekniskt problem på Facebook med gruppen, jag har inte kunnat bli ”administratör” som mig själv, på min egen sida och…

En lång historia kort – jag längtar fortfarande så efter att komma igång. Och tänker att just NU är det ju väldigt stressigt men en bok kan vi allihop läsa, nu innan sommaren? Då vet jag vilken! För detta är en bok vi alla bara måste, måste, måste läsa: Tara Westovers biografi ”Allt jag fått lära mig”. Jag är enormt nyfiken på vad ni därute tycker om den! Kanske är det någon som redan hunnit läsa den? Om inte, klicka hem den till superbra pris här och sätt igång, så stämmer vi av om…

…Tja, vad är lagom? Jag tänker att vi stämmer av i slutet av maj, om ungefär tre veckor. Detta är också det perfekta boken för oss som inte har världens längsta tålamod med att läsa, för att livet snurrar på. Den är nämligen så fängslande att man fastnar på direkten. Ja, som en riktigt, riktigt bra tv-serie! Eller, helt enkelt, som en riktigt, riktigt bra bok.

Så nu gör vi som Barack Obama och resten av världen och läser den!

19 reaktioner till “Bokklubben, vad hände då?

 1. Hej,
  Jag har läst 95 sidor och är helt fast. Det ska bli intressant att se hur detta utvecklar sig och jag kommer definitivt hinna läsa klart! Trots två barn, betygsättning (maj är minst sagt hektisk för en lärare) och livet 🤪

  Gilla

 2. Åh ja, äntligen!!! Som jag har längtar efter din bokklubb! Jag ska skaffa boken omedelbart så att jag kan vara med där i slutet av maj, underbart!!

  Gilla

 3. Jag har lyssnat på den som ljudbok efter du gav den till Emilia. Tack för tipset! Så bra och gripande och något annat från det i alla fall jag brukar läsa/lyssna på. Och vilken bra röst hon hade som läste in den.

  Gilla

 4. Åh, den har jag läst, mycket bra!! Så kul med boktips!! Hojtar du till när Facebookgruppen är fixad, så man kan gå med?

  Gilla

 5. Alltså jag måste skratta åt både dig och mig själv. För vad gör jag som får ett boktips av en bloggare jag gillar. Jo jag läser genast om boken och klickar sen hem den. ”Influencer”, var det så? Med jobb att påverka andra i olika riktningar. Jo visst, jag gör direkt som du säger, både när du gör reklam för hudvård (jag har numera hudkräm från Clinique sen du började göra reklam för dem) och för böcker. Trots att jag ju inte känner dig alls.
  Och så köper jag den förstås på Adlibris, för det är dit din länk går och det är där din man är chef…

  Det här är inte ett dugg kritiskt skriver, jag sitter och ler åt mig själv för att det känns så fånigt. Jag känner mig inte lurad för det är jag inte, jag konstaterar bara att världen fungerar som den är tänkt. Typ. 🙂

  Ser fram emot att läsa boken! Kommer inte ha en chans att läsa klart den under maj men jag kan ju ta del av diskussionerna senare.

  Gilla

 6. En av de bästa böcker jag läst, nånsin! En sån där bok man börjar läsa och inser att må de aldrigra slut, vilket den gör och då saknar man den, nåt så vansinnigt…

  Gilla

 7. Så bra bok, den stannar kvar. Jag skulle vilja ha den oläst, så att jag fick uppleva den igen.

  Gilla

 8. Otroligt bra bok ! En San där sällsynt tiopoängare där allt stämmer : sprak, innehall, berättande förmåga. En bok att bära med sig länge

  Gilla

 9. Hej Ebba! Du tipsade i podden strax innan du reste till din syster i USA, om en bok om Coco Chanel. Kommer ej ihåg titeln, vill så gärna hitta en bra bok om CC till min Chaneltokiga mamma i 80-års present! Vad hette den? Var en bra? Hälsningar Ulrika

  Gilla

 10. Läste ut den för några dagar sedan – så bra! Tänkvärd, inspirerade och bitvis rätt obehaglig och äcklig. En bra bokklubbsbok för man behöver prata om den när man läst ut den.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s