Harrys bubblande lycka!

Så rörande att se prins Harrys lycka i intervjun, när han bara några timmar efter förlossningen berättar om deras ”baby boy” och hyllar sin fantastiska fru – men också ALLA kvinnor som föder barn. Fint och så rätt! Avslappnat, varmt, personligt och precis lagom glädje-snurrigt. Ingen strikt kostym, hästarna i bakgrunden.

Om två dagar, meddelade han, får vi ”träffa” babyn. Jag gissar att det innebär bilder men säkert också någon form av vinkning till pressen, för rörliga bilder och några citat från de nyblivna föräldrarna. Enligt traditionen får vi först veta namnet om ett par dagar.

Som alltid, tänker jag också – vilket mirakel att allt tycks gått så bra. För så är det, varje gång en ny liten människa drar sitt första andetag i denna värld.

Tänker att prinsessan Diana måste le stolt i sin himmel, när hon såg sin yngste son så bubblande lycklig. Tänker också på sorgen över att inte kunna dela en sådan lycka med sin älskade mamma.

3 reaktioner till “Harrys bubblande lycka!

  1. Så underbar bild. Det var det första jag tänkte,att tänk om ändå Diana fått vara med om detta, vilken underbar Farmor hon hade varit,så mycket kärlek hon hade till sina pojkar❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s