Äntligen framme i Philly!

En snabb hälsning här, efter en lång resa hit till USA till min syster. Jag tog med mig mellanpojken Klas, vi fyllde väskorna med nya kokboken och åkte hit för att jobba med kokboken i en vecka. Mamma och pappa är också här, så äntligen är vi samlade hela ”författartrion” i Philly. Vi satt hela kvällen igår och gick igenom intervjuer, tills mina ögon föll ihop av jetlag, ikväll ska vi planera framåt. Lyxigt och välbehövligt att köra ett jobb-race nu när boken äntligen är ute. För nu BÖRJAR ju mycket av jobbet, roligt nog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s