Livets viktigaste läxa?

Nu kommer inlägg med reklam för egen verksamhet, alltså nya kokboken. Att lansera en bok innebär ju en hel del (massor!) med roligt jobb. Just nu? Jo, nu gäller det ju för mig att sprida boken så mycket det bara går. Att nå ut till så många som möjligt. Vilket som sagt verkligen är ROLIGT. När man är stolt så man spricker vill man ju berätta för hela världen. Det är verkligen som en ny liten baby, i den aspekten. ”Har ni SETT nåt finare?”, vill man säga till varenda människa på stan.

Häromveckan gjorde jag en längre intervju med tidningen Femina, nu fick jag veta att de publicerat den. Så, HÄR kan ni läsa om livets viktigaste läxa – om man ska tro rubriken så har jag lärt mig något om det. Vilket jag också har. Låter kanske storslaget men faktiskt sant. Vill jag tro. Å andra sidan, det härliga (och läskiga) med livet är ju att den frågan kan ha ett helt annat svar om du frågar mig igen om ett tag?

PS. Tack till dig som klickat hem boken, blir så glad att höra att den äntligen börjar landa hemma hos er! Här kommer en köplänk till boken, om du vill haffa ett signerat ex.

7 reaktioner till “Livets viktigaste läxa?

 1. Hej!

  Jag beställde boken 24 april men fick tyvärr inget signerat ex trots att det var vad jag beställde.. så det kanske är slut med de signerade exemplen? Väldigt tråkigt, men boken är fin!

  Gilla

 2. Med all rätt! Vilken härlig kokbok. Jag blev så inspirerad av era berättelser och recept att jag har lagat minst ett om dagen sen jag fick hem boken i förra veckan. Zucchinisalladen är fantastisk god!!

  All eloge till er! Vilket team och vilken härlig familj ni verkar vara!

  Gilla

 3. Åh så fint, fin bok, fantastisk intervju! Alltså, man vill ju inte lägga duktighetsgrejen på någon men ändå: vad duktig du är! Känner mig supertacksam att få läsa, och så inspirerad. Tack!!

  Gilla

 4. Är i Portugal tillsammans med din moster. Lagar och äter som du förstår god mat, och hoppas att er nya bok väntar på mig när jag kommer hem😎

  Gilla

 5. Ett signerat ex av boken landade i min brevlåda härom dagen 😃 Den är verkligen så fin! Jag håller just nu på att baka filmjölksbrödet till kvällsmat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s