Julia Roberts gör det igen – eller?

Vilken vecka, nu KÖR vi! Och inatt var det gala igen – Critics’ Choice Awards gick av stapeln och vi ska kolla igenom höjdpunkterna om en stund, men först: Julia Roberts körde en favorit i repris på succén från Golden Globe. Den här gången i Louis Vuitton…

sdltd806342_normalpreview

Nu vill jag såklart veta, vad tycker ni? Det silverbroderade fodret på capen ser ljuvlit vackert ut. Men jag tycker att kreationen från Stella McCartney absolut var snäppet vassare. Håret var också snyggare här:

sdltd7bf0f5_normalpreview

Vad tycker du? Kul i och för sig att Julia Roberts kör på den här grejen. Såhär såg hon ut för ett litet tag sedan, på en premiär på filmfestivalen i Toronto…

sdltd2497a0_normalpreview.jpg

Kommentera gärna, vilken av dessa tre looks tycker du funkar bäst? Hmm, man funderar ju också på om vi kommer få se varianter på detta på Ellegalan här hemma på fredag. Inte på mig i alla fall, jag siktar fortfarande på att komma i min klänning. Puh…

Foto: Jordan Strauss / TT och Christopher Katsarov / TT.

28 reaktioner till “Julia Roberts gör det igen – eller?

 1. Nedersta looken gillar jag! Taskigt ljus på senaste bilden? Hennes hår ser missfärgat ut. Hon är snygg ändå såklart:).

  Gilla

 2. Gillar alla tre looks men helheten på Golden Globes var bäst. Gillar uppsättningen i Toronto, frisyren på Critics’ Choice Awards var inte rolig plus att det är synd om henne att håret ser missfärgat ut.
  Kul att se annat än bara klänningar på dessa galor.

  Gilla

 3. Åh… den här älskar jag! Den förra tyckte jag inte om alls. Lustigt, för det verkar de flesta ha gjort.

  Gilla

 4. Stella utan tvekan! Håller med. Älskar denna stil.
  Alltså ebba seriöst, du skulle med din pondus bära upp nåt liknande på fredag. Alltså, menar inte du ska stressjaga upp nån Stella. Ist för ångest att kanske komma i en klänning – kör smoking/ braxor/kavaj med nån kvinnlig topp under. Eller? Gud, ser framför mig hur rätt och coolt det skulle va på dig, inkl ditt MAGISKA hårsvall. Förlåt om jag ger tips du inte bett om:) . Kram!

  Gilla

   1. Håller helt med Louise. Så modernt och hållbart- go for den vita som du haft förut. Bra tillfälle för både dig o Emilia att inte köpa nytt utan leverera på det ni pratar om mkt, hållbarhet. Fast det har ni nog redan tänkt på:)

    Gilla

 5. Ebbson, jag är ganska ny här, gillar både blogg+podd , men reagerar på att du alltid nämner din vikt i förbifarten i många inlägg samt i podden. Samtidigt så påpekar du ofta att ni inte vill främja den kulturen med size 0 etc. varför inte bara utelämna sådana kommentarer rakt av?

  Gilla

 6. Hennes outfit överst är klart snyggast, men som du sa Ebba, så är håret finast på mellanbilden. Men hon är ju alltid grym.😊

  Gilla

 7. Jag ska på en finare middag om ett tag och blev inspirerad av Julia Roberts, så jag satsar på en byxdress med massa spets istället för långklänning.m Det kändes mycket mera ”jag” än klänning 🙂

  Gilla

 8. Golden globe absolut bäst. Dels snyggast totalook med styling och allt och sen blev ju överraskningsmomentet ytterligare en kick! Därför blev det lite tårta på tårta med senaste looken, hade jag sett den först så hade den säkert stigit lite också

  Gilla

 9. Altså hon är så vacker och det här var en fullträff även om jag gillar Stella-outfiten bäst!! Så snygg!! Man kan ju inte tro att hon är 51 år….!!! Jag är så nyfiken på om hon har gjort något lyft eller botox runt ögonen…. Hon ser ju ut som hon är 35 år…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s