Femstjärnigt

Fem minus, iskalla tår, skogsvägar och skratt. Den rosa himlen som skiftar i ljusblått och aprikos bakom granarna och de stora, mäktiga, mjuka sälenfjällen – lyckliga barn som far ner i full fart för backarna. Upp och ner, om och om igen, högre fart, trillar, sedan upp igen. Dessutom en milstolpe för min kära syster i år: ALLA hennes tre svischar nedför, åker alla liftar. Så roligt!

Nu sover alla här hemma i huset, hos mamma och pappa. Fullt hus, minst sagt, jag har en liten sovande i min säng, dottern sover skavfötters med kusinerna på loftet och Ernst ligger i resesäng som just fick plats i pannrummet. Men han SOVER. Kan typ tänka mig att skaffa ett pannrum hemma i stan, om det innebär att barnet sover?

Sedan gör fjälluften sitt. För oss alla. Mig också. Mår så bra av att komma upp hit. En härligt lång och rolig dag har vi haft, imorgon nyårsafton. Vi startar morgonen med traditionsenlig biopremiär på den fina lilla biografen vid Högfjällshotellet. Ett Sälen-tips för övrigt, passa på att gå på bio!

Nu ska jag släcka lampan här. Och få något så oerhört femstjärnigt lyxigt som en god natts sömn i fjällen. DET är lyx!

2 reaktioner till “Femstjärnigt

  1. Vad mysigt ni har det. Vi åker till högfjället på sportlovet . Första gången för oss. ( 3 pojkar)
    Har du några tips ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s