Vi drar till fjällen!

Hej och hoppas att ni alla njuter av ledigt eller i alla fall lugn. En liten uppdatering från mig!

Nu beger vi oss äntligen iväg till Sälen! Efter några riktigt lugna och sköna mellandagar hemma i stan. Så NÖJD med att vi stannade kvar hemma tills nu, inte jagade iväg. Behövde verkligen det här, att komma ner i varv i ett par dagar. Helt utan planer. Nu ska det bli underbart att andas frisk fjälluft, putta på små skidåkande barn i backen och basta hemma hos mamma och pappa på Harstigen. Imorgon kommer Johan upp, sedan firar vi nyår här allihopa. Amy och hennes gäng är också kvar på nyårsafton. Nyår i fjällen passar verkligen mig utmärkt – kravlöst, kul och alldeles lagom.

2 reaktioner till “Vi drar till fjällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s