Bildregn från kvällen!

Klockan är snart halvtolv och jag MÅSTE sova. Följde med mamma på antikkurs (sååå skoj!) ikväll och ska ladda krafterna inför morgondagens superkul trend-AW tillsammans med Kvänum här i Göteborg. Men så fick jag precis ett bildregn från Tova, som var med hela kvällen igår och knäppte bilder ”behind the scenes”, här pågår ljudtest med en nervös men glad typ i vinröd kashmir – och trevlige ljudteknikern Magnus i blå bomull…

DSCF5452

Det kommer mera, helt enkelt. Imorgon. Nu ska jag klappa ihop datorn och krypa ner. Och sova med öppet fönster så det blir sådär härligt svalt i sovrummet här hemma på Överåsgatan. Så svalt som Johan aldrig skulle gå med på, haha. Hörs imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s