Hej från London!

Hej från soligt London, vi åkte tidigt imorse och nu är vi mitt uppe i ett späckat schema – Emilia och jag har just kollat in ett nytt spännande retail-koncept och sedan ska vi intervjua en internationell superstjärna…

Nu sitter vi och förbereder frågor och planerar inför specialpodden, som vi ska göra senare ikväll.

Ska också lägga sista handen vid kungligt fredagsgodis, håll utkik alltså. Allra smidigast är faktiskt att prenumerera på bloggen, du kan enkelt göra det genom att ”signa upp” i spalten till höger här. Då får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg här!

8 reaktioner till “Hej från London!

 1. Efter att du nämnt eran medverkan i Filip och Fredrik, så lyssnade jag på podd-avsnittet där ni pratar om den. Hade helt missat det! Gud vad jag skrattade (med er!) 😂 Var tvungen att lägga mig ner på sängen av skratt. Så sköna ni är! Tack för att ni bjuder på er själva Emilia och Ebba från Sydow 😉

  Gilla

 2. Åh har så lust att du skriver ett litet
  (eller stort) blogginlägg med London med tips. Följer dig på insta och får mycket inspiration därifrån men du har ju varit där massor av gånger känns de som, hade varit trevligt med en sammanställning av dina bästa tips. (Du kanske redan har ett sånt inlägg, har i alla fall inte hittat det) 🙂

  Gilla

 3. Alltså du måste bara köra kungligt fredagsgodis som du hintade om!! Spelar ingen roll att det kommer i veckan och kanske tätt inpå nytt fredagsgodis, men snälla snälla kan du inte försöka få till det, längtar!! 🙂 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s