Neeeej – inte just nu!

Alltså, hur tacksam är man inte för regnet? Å ena sidan – vilken sommar, å andra sidan är det fruktansvärt hur torkan drabbat så många. Men just precis NU när regnet kom till Marstrand, så önskar jag att det kunde väntat. Bara några ynka timmar.

Vi står mitt uppe i fotografering av vår nästa kokbok och det kunde inte passat sämre. Har fotograf här från Stockholm, bokat team och hjälpredor och min syster och jag har preppat massor. Men regnet går inte att styra över. Så nu jobbar vi på så gott vi kan, det ordnar sig ändå. På nån vänster. Vi har två timmar kvar att fota klart allt på, puh…

2 reaktioner till “Neeeej – inte just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s