Karaffen, bra till ALLT!

/ I samarbete med Rörstrand /

Hej och en uppdatering från vår späckade och fantastiskt roliga plåtning härute på Marstrand! Man kan kalla arbetsnamnet ”Fullt ös med systrarna von Sydow and Friends”! Åh, längtar efter att få visa er resultatet av allt detta. Just nu ser jag inte helheten framför mig, utan försöker mest slänga upp tusen pusselbitar för att vi i höst ska kunna lägga ett fantastiskt fint pussel av allt detta… Ögonblick, smaker, inspiration och idéer.

Det går åt MYCKET porslin när man gör den här typen av fotograferingar. Tallrikar, vackra skålar, koppar. Gärna i olika höjd, storlek och känsla. Det är så fint att mixa och matcha, gammalt och nytt och massvis med blåvitt i alla former. Tyger, strukturer, blommor, vilt från trädgården…

Mest användbart, alltså en riktig höjdare de här dagarna? Vackra karaffer och kannor. Som denna ljuvliga favorit från Rörstrand och Mon Amie. Vi har använt den så mycket hemma i Falsterbo, packade med den till Marstrand också. Blommor såklart men också perfekt för en kall gazpacho, eller somrigt vatten med citron och färsk mynta. Sedan är den ju som en prydnad på bordet!

3 reaktioner till “Karaffen, bra till ALLT!

  1. Hej Ebba! Inte relevant kommentar till inlägget – men måste påminna dig om att inte glömma Kungligt fredagsgodis! 😊👑 Vad tyckte du om Meghans ”svarta” klänning hon bar på bröllop i helgen? Vet vad Ribbing tyckte om saken, men är det en svensk ”regel” att inte bära svart på bröllop?

    Med vänlig hälsning,
    Rebecka

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s