Somriga hallon-snacks

Måste tipsa om 5-åringens favorit från Amys och min bok ”Små stunder”: frysta yoghurt-doppade hallon. Busenkelt recept, om man nu vill kalla det recept – det är ju mer en idé på en god grej man kan göra…

bild-4237.jpg

Lägg bakplåtspapper på en plåt, häll upp vaniljyoghurt i en skål. Doppa hallon (eller både hallon och blåbär!) i yoghurten, med en liten gaffel eller liknande, lägg på plåten. Vår kokosälskande 5-åring tycker också att man kan strö lite kokosflingor över, sedan in i frysen. Låt stå i frysen i 2 – 3 timmar, sedan, klart att servera!

2 reaktioner till “Somriga hallon-snacks

  1. Elsker lettvinte oppskrifter, kan også anbefale verdens enkleste hjemmelagde sorbet til to store porsjoner trengs 300 g valgfri frossen bær/frukt 1,5 ss melis og 1 egg. Mos frossen bær/frukt og melis i blender eller med stavmikser. Tilsett deretter egget og kjør til det har en jevn kremete konsistens. Serveres og nytes med en gang. (Gjerne med kokosflingor, min femåring vil ha det på alt om dagen) Innbiller meg at det er en relativt sunn hverdagsdessert, så kan man tilsette mer melis hvis man skal servere i en helg😊 god sommer

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s