Svettiga lyxproblem?

Förra midsommar på Mallorca. Som vi svettades, i värmeböljan. Lilla skrutten, typ 12 veckor gammal. Nätterna igenom amning, på dagarna utslagen. Och jag med. Så trött. Svetten rann ikapp och i efterhand kan man ju tänka: lyxproblem. Men med liten baby är det faktiskt inte toppen med stekande spansk hetta. Nya lilla babyskinnet i starka solen.

proxy.jpg

På tisdag åker vi igen men nu ska det bli underbart! Imorgon ska jag fixa en resevagn, ordna semester-apoteket och jobba undan järnet. Nu är vi också lite bättre rustade. Lite mer vana vid att vara fem i familjen. Kanske framförallt: jag känner mig starkare än för ett år sedan.

5 reaktioner till “Svettiga lyxproblem?

  1. Nu prövar jag även här:) dom fantastiska röd och rosa solglasögonen du har på några insta bilder. Snälla låt oss veta varifrån 🙂 ! Grymt fina ( isf på dig 🙂 ) ha en underbar vecka ! M.

    Gilla

  2. Du looovade att skriva ett inlägg om att resa med barn ju =) Jag väntar min 3:e i slutet av Augusti och vi åker i slutet av Oktober till Spanien och jag vet knappt vad jag ska tänka på. Tips?? De andra barnen är 7 och 4. Tack för fin blogg, längtar efter varje inlägg. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s