Kanske hör hon oss?

En kollega från Gokväll-tiden, Agneta, postade den här bilden på Facebook alldeles nyss. En bild som togs just såhär års, det var ett påskprogram. Hon skrev ”Såhär såg det ut för några år sen i vår studio. Hej Ebba, hej Roy! Hej Magdalena, kanske hör du oss. Du är saknad”.

Minns precis den där inspelningen, vi hade så himla kul! Magdalena (så snygg i sin hallonrosa sidenblus) var så imponerad av Roy, fullkomligt älskade det han bakade och inte minst: hans stora kunskap, som den matnörd hon var.

Roy och jag sen då, vi ser så små ut. Programmet såg jag här hemma på Harstigen i Sälen. Som jag minns det blev det riktigt bra, Magdalena valde två resmål i momentet drömresan. Ett av dem var hennes barndoms somrars paradis, i skärgården. Hon berättade om de långs somrarna när hon var liten, tillsammans med systrarna. Och jag känner precis som Agneta skrev: Magdalena, du är så saknad.

KOMMENTERA!

7 reaktioner till “Kanske hör hon oss?

 1. Jag kände henne inte men vilken fantastisk männisla hon verkade vara. Älskade hennes lite bitska humor!

  Gilla

 2. Ja, ofattbart att hon är borta!! En sån härlig stark kvinna, med en fantastisk utstrålning!!! Hon fattas oss!!!❤️

  Gilla

 3. Älskar att hon stod för vad hon tyckte och medlade inte i onödan, i alla fall det jag har sett av henne i det offentliga.

  On another note, vad ovant att se dig i plattat hår och ljusa bryn!! Du är lika fin förstås, men tänk vad stor skillnad lite bryn kan göra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s