Döden, ansiktsmask och min makeover

Igår kände jag mig så SABLA trött – och på kvällen skulle Johan och jag gå på teater! Min födelsedagspresent från honom: teaterbiljetter till en föreställning på Dramaten (”När det kommer till kritan”) med Andreas T Olsson som Johan visste att jag ville se. Ja, nu handlade den i drygt en timma om döden och tja, egentligen var hela föreställningen om just döden. Låter ju inte så muntert… Men det var det! Det blev en superhärlig kväll. Vi åt en snabb middag på nyöppnade Eataly i 45 minuter, sedan halkade vi ner mot Dramaten. Gäller att maxa barnvaktstimmarna.

73a392df-88d9-4414-af49-bba74e683a88

Hur som helst, jag ville akut få bort mitt allra tröttaste ansikte. Ringde ner till frisören som ligger i vårt hus, fick en sista minuten-tid hos Victor. Jippie! Och sedan la jag en suveränt bra 10-minuters ansiktsmask (vilket för övrigt fascinerade Ernst MYCKET) och körde dessutom en omgång med mina magiska pads…

4c4d83ee-e061-4cb2-b7f4-32c0b47a1593-1

Och sedan min nya grymma foundation på det. Tada, KÄNDE i alla fall att det var ett piggare, gladare ansikte i spegeln när jag gick hemifrån. Ni vet, den där viktiga känslan. Att nyklippt hår och några minuter extra i badrummet kan göra sådan skillnad!

14 reaktioner till “Döden, ansiktsmask och min makeover

 1. Tips till kungligt fredags godis!
  Kate Middleton besökte Victorian Giants Exhibition 28 februari i en underbart blommig klänning. Har du någon aning om vart den är ifrån? 😊

  Gilla

 2. Det blev jättefint! 👌🏼 Både hy och hår 🙂 blekte du slingor också? Tycker det ser mkt ljusare ut.

  Gilla

 3. Fin! Håller helt med, ett rent, fönat och bekvämt hår gör underverk för måendet:) Mysigt att ni fick en kväll bara ni:)

  Gilla

 4. Vilken foundation? Tror du nämnde i en instastory, men missade att notera det. Och nu har jag glömt.
  /Också småbarnsmamma

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s