Födelsedagens check-in

En himla fin sak med att fylla år 2018: det går INTE obemärkt förbi. Tack vare Facebook, Instagram och annat. Vet att vissa tycker att det är fånigt med grattishälsningar och tillrop från bekanta och gamla vänner man inte hört av på jättelänge. Åh, jag tycker tvärtom att det är härligt! Blev så glad över hälsningarna från vänner jag inte hört av, eller hunnit höra av mig till.

Min kära Säker stil-kollega Emilia la upp en fin grattishälsning på sin Instagram. Apropå att födelsedagar är ett bra tillfälle att stanna upp och ”checka in” med sig själv, så påminde Emilias hälsning mig om hur glad, stolt och tacksam jag är över allt det vi gör tillsammans, och inte minst – framtidsplanerna vi har för Säker stil

ELLE-700x500

Nej, allt i livet är då verkligen inte perfekt. Vägen framåt är inte spikrak. Vissa stunder, vissa dagar, så kör det verkligen ihop sig. Rejält. Men – det gäller att försöka se till det goda. Alltid. Och när jag gör det, så känns det ändå himla bra!

12 reaktioner till “Födelsedagens check-in

  1. Stort grattis!! Hoppas du har en härlig dag med nära och kära. Du är en fantastisk inspiratör och sprider så mycket glädje och klokhet!
    Kram

    Gilla

  2. Vill bara säga att jag tycker det känns så gott att du lyfter fram firandet av din födelsedag. Det är så många som låtsas som om födelsedagar vore något man bara skulle strunta i. Själv har jag alltid tyckt att firandet är viktigt och det har inte blivit mindre viktigt efter flera påminnelser om hur skört livet faktiskt är. Födelsedagsfirandet har blivit ett firande av att man faktiskt lever och har levt ett år till. Så: Grattis till livet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s