Klipp-klipp-klipp

Hurra, lycka är att min frisör kommer till stan! Eller rättare sagt, lycka är ju INTE att hon numera bor i Portugal (paniken när ens favoritfrisör lämnar stan) men till helgen kommer hon hit och då klämmer världens bästa Corinne in en klippning med mig.

Klipper mig också emellanåt hos Preston Hair, fenomenal frisör som dessutom ligger i mitt hus. Att kunna gå ner till frisöen i kashmir-set med en kaffe i handen och baby på armen passar mig himla bra. Och så är de toppen. Men nu blir det alltså ett klipp av Corinne, får se om det blir lite kortare, lite mer lugg eller något annat kul.

saker-stil-2

Resultatet blir i alla fall perfekt lagom till Ellegalan på fredag kväll!

En reaktion till “Klipp-klipp-klipp

  1. Klippte mig hos Corinne när hon hade sin lilla salong i Göteborg. Har aldrig hittat en frisör som efter hon stängde den! Hon gör trolleri med saxen som ingen annan kan! Ha en underbar kväll⭐️⭐️⭐️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s