Smyggravid på slottet

Saker man gör när man flyttar? Städar i lådor. Den moderna tidens lådor: artontusen olika bildmappar i datorn. Hittade den här gamla bilden från slottet. Fotografen Louise Enhörning och jag jobbade med min bok ”Kungligt snygg” där jag porträtterade sju kungliga kvinnor utifrån deras stil och garderob: från Grace Kelly till Diana och förstås, kronprinsessan Victoria och danska Mary.

179799_175022675876324_1598242_n

Det var en strålande augustidag flängde vi runt på stan – och jag minns så väl just den här bilden. Jag visste att jag var gravid. Men hade än så länge inte berättat. Minns att jag tyckte att det syntes sååå mycket, var övertygad om att varenda människa jag mötte tänkte ”oj, vilken gravidmage” men naturligtvis var det inte så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s